Тъмната кула и други хоръризми
- RRSunknown
- Elder God
Според мен освен фентъзи друго не може да е Песента:)
Питане към феновете на Тъмната кула: много ли е страшна?
Може да звучи смешно въпроса, ама след едно малко книжле с разкази на Кинг, не можех да заспивам спокойно сумати време, а да вляза в мазе съвсем:oops: (а пък То ми хареса, само малко детска ми беше)
След въпросните разкази, (от ужас и заглавието на сборника не помня) реших, че колкото и голям майстор да е Стивън Кинг не е за мен. Та за това питам, щото сега нямам нищо за четене, а за Тъмната Кула и от други места чувам добри неща и се изкушавам
Питане към феновете на Тъмната кула: много ли е страшна?
Може да звучи смешно въпроса, ама след едно малко книжле с разкази на Кинг, не можех да заспивам спокойно сумати време, а да вляза в мазе съвсем:oops: (а пък То ми хареса, само малко детска ми беше)
След въпросните разкази, (от ужас и заглавието на сборника не помня) реших, че колкото и голям майстор да е Стивън Кинг не е за мен. Та за това питам, щото сега нямам нищо за четене, а за Тъмната Кула и от други места чувам добри неща и се изкушавам
Не е особено страшна. Но щом наричаш "То" детска, трябва да имаш доста странно виждане за детството 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
- Moridin
- Global Moderator
Тъмната кула не е хорър, а е някакъв тип уестърн-философско-фентъзи или и аз не знам какво, но това, че То не била страшна, а детска, бих го отдал единствено на това, че си го чела като дете, знам ли 
бтв аз пък като малък след началото на Тъмната половина не можех да спя, а след като някой ми беше разказвал за някакъв разказ с вампир и гардероб, познайте дали държах гардероба да е винаги МНОГО затворен

бтв аз пък като малък след началото на Тъмната половина не можех да спя, а след като някой ми беше разказвал за някакъв разказ с вампир и гардероб, познайте дали държах гардероба да е винаги МНОГО затворен

This is it. Ground zero.
- Interpreter
- Forsaken
10X за бързите отговори:)
Ще пробвам щом не е хорър, защото Стивън Кинг си е старахотен автор и доста ме глождеше, че съм го баннала:)
Абе, че бях малка като го четох То, вярно си е (на 12 май бях и хич не ми се видя страшна), ама разказите дето ме наплашиха на по дърти години ги четох 15 - 16 да речем и все още ги помня като ужасяващи, а бая време мина (10 години, за да сме точни, май трябва да го препрочета:roll:). Пак 10X
Зиндел не съм чела сори.
P.S. или съм чела и не помня, че e било от него
Ще пробвам щом не е хорър, защото Стивън Кинг си е старахотен автор и доста ме глождеше, че съм го баннала:)
Абе, че бях малка като го четох То, вярно си е (на 12 май бях и хич не ми се видя страшна), ама разказите дето ме наплашиха на по дърти години ги четох 15 - 16 да речем и все още ги помня като ужасяващи, а бая време мина (10 години, за да сме точни, май трябва да го препрочета:roll:). Пак 10X

Зиндел не съм чела сори.
P.S. или съм чела и не помня, че e било от него

Сборникът на Кинг, за който става въпрос, да не е "Нощна смяна"? Той е наистина разтърсващ и ужасяващ, иначе поне при мен романите му много рядко са успявали да ме стреснат особено.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- Moridin
- Global Moderator
Това ми беше идеята, понеже То е психологическа книга (всъщност аз не съм я чел, но май знам доста за нея вече), това, което би било стряскащо вътре, човек би могъл да оцени на по-солидна възрастЕлица wrote: Абе, че бях малка като го четох То, вярно си е (на 12 май бях и хич не ми се видя страшна), ама разказите дето ме наплашиха на по дърти години ги четох 15 - 16 да речем и все още ги помня като ужасяващи, а бая време мина (10 години, за да сме точни, май трябва да го препрочета:roll:).

This is it. Ground zero.