Да ви кажа честно- Роланд е симпатяга, ама понякога и мен ме дразни.

Moderator: Moridin
Ихааа... един вид признание, предполагамMoridin wrote:Всъщност това, което се опитах да кажа, е амалгама на последното изречение на Морви И поста на Пенчев.
Мммм, това не винаги е така. Дискусиите, за които аз говоря - важните, "истинските", реалните - обикновено са повече или по-малко свързани поне с мои лични намерения и действия, а доста често и с личен опит и преживявания.Moridin wrote:Напълно е ок да има сериозни и важни спорове във форума (както и в живота). Тъй като те обаче са на не-лични теми, за не-лични преживявания и не-лични наранени чувства, не виждам никакво основание да се взимат насериозно - както във форума, така и в живота.
А, зависи. За мен доста често е ценно да чуя (или прочета) чужди мнения *и* аргументацията за тях; понякога разширява кръгозора, понякога има неща, за които просто не съм се сетил и които след това оказват влияние на мои действия и решения.Moridin wrote:Най-многото, до което може да се стигне със спор, е истината за нещо си по някой въпрос.
Философист такъвMoridin wrote:А това не е ужасно много бтв
За "по-оправдано" съм съгласен. Това обаче е различно от "само там е оправдано да взимаш нещата насериозно" - всичко, което казвам, е, че *някои* форуми спорове... така де, вече го казах няколко пъти, а и ти май отчасти се съгласиMoridin wrote:Тъй като споровете на живо инехерентно (отчасти поради невербалната комуникация, отчасти заради контекста) се размиват с лични, там е по-оправдано да взимаш нещата на сериозно. Not so във форума обаче.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests