Ми жените, които не си ограничават количеството секс, както спомена raff не се радват на особено уважение, примерно. И не, сещам се поне няколко жени, които без да се държат особено ексцентрично нервят мъжете около себе си. И въобще твърде често съм чувала мъже да говорят колко глупаво се държат жените по принцип. И къде я видя тая свобода вършене на щуротии без ограничения? Ма наистина при това положение в зависимост от щуротиите жената бива нарочена за луда/мъжкарана/глупачка с памук вместо мозък/с леко поведение. Или за всичките взети заедно.Мъжете завиждат на жените за - възможността за неограничен по количество секс. За свободата на обличане. За това, че една жена колкото и ексцентрично да се държи, винаги минава за "сладко". За свободата за вършрне на щуротии без ограничения.
Ся, гримирането по 3-4 часа е нещо, което може би правят супермоделите, но не е широкоразпространено. Останалите козметични процедури са гаднички, нали, но и бръсненето при мъжете сигурно е досадно. Пък хормоните се подиграват и с двата пола...
Мда, raff, като че ли при мъжете е по-приемливо да правят простотии (да сменят жените през ден може да е извор на гордост, а напиването до безпаметност да стане легендарен подвиг), но все си мисля, че интелигентните хора не го възприемат така все едно, независимо дали става въпрос за мъже или за жени.
Аз пък не искам да съм мъж. По което и да е време на месеца. Не мога да дам някаква много логична причина, просто мисля че мъжките качесва биха ми се опрели.