снощи гътнахме Сарт с 3 дрейка

при нас печелившата тактика бе следната - убихме първо Тенеброн (умира в момента, в който Шадрон се лендва), слагаме каквото имаме върху Шадрон като дотове, мелетата си го бият, а танковете на аддовете се доближават до танка на дрейка, при което аое-класовете бием с аое аддовете, докато ги разчистим, което прави дмж и на дрейка... като измрат - бием по дрейка, докато РЛ каже всички да се мятаме в портала... там 2-та адда си мрът за норматнив... до преди влизането във втория портал, Шадрон трябва да е умрял и отпочваме Весперон... и така... отвори ли се портал - скачаме вътре, после пак на дрейка... той си умира сравнително бързо... остане ли само Сарт си е песен - просто биеш и оцеляваш... абее, цялата битка си е на бързи реакции и оцеляване... лично на мене като усещане ми прилича най-много на битката с Арчи в МН... а виковете във Вента, когато и боса падне са просто незабравими

имахме рейд-рол за маунта - спечели го Джурай - хъртъра ни офицер, да му е честит

после отидохме да гътнем Малигос... удивително е как мре бързо и лесно вече, ама все се намират 1-2 да умрат някак де...
Ланис грабна разкошна каска от него, да й е честита

вече не останаха хероик-предизвикателства за нас... сега просто в 2 дена ще разчистваме всичко, разбира се, като бием всеки път Сарт с 3 дрейка... а после ще сме на волна програма...
титлата не ме кефи и хич няма да си я слагам... но виж, ако успеем да се сдобием с Безсмъртната титла от разчистването на Накс на хероик без някой в рейда да умре, би било много добре... и все пак... единствената титла май, която бих носила наистина с удоволствие е тази от Сарт+3 дрейка на нормал... но да видим дали ще се случи някой ден и това...
Едит: Ланито ме е изпреварила, ама няма да трия