Drill baby, Drill ...
Moderator: Moridin
Не е пряко свързано, но все пак...
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3098571
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3098571
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Spoiler: show
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Уфф, я стига!
Даже според най-негативните преценки разливът в Мексиканския залив (колкото и да е ужасяващ сам по себе си) далеч не е най-големият в историята - в сравнение с тези от 1910 и 1991 г. - и определено не е нещо, с което вече не сме се сблъсквали. А има и доста по-скромни пресмятания.
Екологична катастрофа е, да - но всички прогнози за апокалипсис, ядрено оръжие и бла бла са WTF.
Даже според най-негативните преценки разливът в Мексиканския залив (колкото и да е ужасяващ сам по себе си) далеч не е най-големият в историята - в сравнение с тези от 1910 и 1991 г. - и определено не е нещо, с което вече не сме се сблъсквали. А има и доста по-скромни пресмятания.
Екологична катастрофа е, да - но всички прогнози за апокалипсис, ядрено оръжие и бла бла са WTF.
Особено ядреното оръжие, с което ще запушат дупката!
И то как?! Ами като предизвикат всемирен катаклизъм, размествайки ЦЕЛИ ЗЕМНИ ПЛАСТОВЕ, белким някой от тях се сурне върху дупката и я запечата!!!
Значи, да ви кажа, има дни, в които съм особено нетолерантна към индивиди с разнообразни психични отклонения, в т.ч. шизофреници, разни с биполярни разстройства и всякакви други разнообразни хаховци. Днешният ден ми е такъв. По дяволите, прекалено ли е да искам в страната да има нормално, разбирай бяло западноевропейско здравеопазване и нормална психиатрична помощ, та подобни наполеони кротко да си кесят по лудниците по възможност без достъп до интернет, освен в някоя локална мрежа към съответното заведение?! Байгън!
Значи, да ви кажа, има дни, в които съм особено нетолерантна към индивиди с разнообразни психични отклонения, в т.ч. шизофреници, разни с биполярни разстройства и всякакви други разнообразни хаховци. Днешният ден ми е такъв. По дяволите, прекалено ли е да искам в страната да има нормално, разбирай бяло западноевропейско здравеопазване и нормална психиатрична помощ, та подобни наполеони кротко да си кесят по лудниците по възможност без достъп до интернет, освен в някоя локална мрежа към съответното заведение?! Байгън!
Точно тази тема беше пусната и в един друг форум и много се чудех дали да реагирам там. После се отказах, защото реших, че пусналият я там няма да възприеме.Amikae wrote:http://www.investor.bg/forum/showthread ... 1280602232
Страшно е. Много, много страшно. :neutral:
Обаче тук мисля да се обадя. Доколкото си спомням, ти учеше електроника, т.е. си технически грамотен човек с познания. Вземи ги използвай и си направи оценка за себе си на твърдения като "пропадане на океанското дъно", "разкъсване на литосверната плоча", "дългоочаквана смяна на географските полюси", "налягане от 8 тона на кв.см." и прочие, да не цитирам цялата статия.
Особено ме изкефиха "самостоятелни бойни единици", според които "реално в Мексиканския залив не се е случила "авария на нефтена платформа". А кадрите по телевизията на горящата платформа и загиналите 9 души несъмнено са дело на извънземните.
Замислих се, че интернет освен известните ни предимства и недостатъци има и още едно, за което не бях се сещал досега. Осигурява благодатен изходен материал за научни трудове на психолози и психиатри, без да се налага да стават от стола.