Drill baby, Drill ...
Moderator: Moridin
Не е пряко свързано, но все пак...
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3098571
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3098571
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Spoiler: show
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Уфф, я стига!
Даже според най-негативните преценки разливът в Мексиканския залив (колкото и да е ужасяващ сам по себе си) далеч не е най-големият в историята - в сравнение с тези от 1910 и 1991 г. - и определено не е нещо, с което вече не сме се сблъсквали. А има и доста по-скромни пресмятания.
Екологична катастрофа е, да - но всички прогнози за апокалипсис, ядрено оръжие и бла бла са WTF.
Даже според най-негативните преценки разливът в Мексиканския залив (колкото и да е ужасяващ сам по себе си) далеч не е най-големият в историята - в сравнение с тези от 1910 и 1991 г. - и определено не е нещо, с което вече не сме се сблъсквали. А има и доста по-скромни пресмятания.
Екологична катастрофа е, да - но всички прогнози за апокалипсис, ядрено оръжие и бла бла са WTF.
Особено ядреното оръжие, с което ще запушат дупката!
И то как?! Ами като предизвикат всемирен катаклизъм, размествайки ЦЕЛИ ЗЕМНИ ПЛАСТОВЕ, белким някой от тях се сурне върху дупката и я запечата!!!
Значи, да ви кажа, има дни, в които съм особено нетолерантна към индивиди с разнообразни психични отклонения, в т.ч. шизофреници, разни с биполярни разстройства и всякакви други разнообразни хаховци. Днешният ден ми е такъв. По дяволите, прекалено ли е да искам в страната да има нормално, разбирай бяло западноевропейско здравеопазване и нормална психиатрична помощ, та подобни наполеони кротко да си кесят по лудниците по възможност без достъп до интернет, освен в някоя локална мрежа към съответното заведение?! Байгън!

Значи, да ви кажа, има дни, в които съм особено нетолерантна към индивиди с разнообразни психични отклонения, в т.ч. шизофреници, разни с биполярни разстройства и всякакви други разнообразни хаховци. Днешният ден ми е такъв. По дяволите, прекалено ли е да искам в страната да има нормално, разбирай бяло западноевропейско здравеопазване и нормална психиатрична помощ, та подобни наполеони кротко да си кесят по лудниците по възможност без достъп до интернет, освен в някоя локална мрежа към съответното заведение?! Байгън!
Точно тази тема беше пусната и в един друг форум и много се чудех дали да реагирам там. После се отказах, защото реших, че пусналият я там няма да възприеме.Amikae wrote:http://www.investor.bg/forum/showthread ... 1280602232
Страшно е. Много, много страшно. :neutral:
Обаче тук мисля да се обадя. Доколкото си спомням, ти учеше електроника, т.е. си технически грамотен човек с познания. Вземи ги използвай и си направи оценка за себе си на твърдения като "пропадане на океанското дъно", "разкъсване на литосверната плоча", "дългоочаквана смяна на географските полюси", "налягане от 8 тона на кв.см." и прочие, да не цитирам цялата статия.
Особено ме изкефиха "самостоятелни бойни единици", според които "реално в Мексиканския залив не се е случила "авария на нефтена платформа". А кадрите по телевизията на горящата платформа и загиналите 9 души несъмнено са дело на извънземните.
Замислих се, че интернет освен известните ни предимства и недостатъци има и още едно, за което не бях се сещал досега. Осигурява благодатен изходен материал за научни трудове на психолози и психиатри, без да се налага да стават от стола.