Денонощието
Moderator: Moridin
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Преди лятна буря, небето почти е паднало на земята, а въздухът сякаш се тресе в очакване на дъжда, който ще го освежи. Едно безкрайно поле цъфнала рапица, която сияе като слънце сред мрака и първите едри капки започват да падат.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Летните нощи. Когато вече не е такава жега, като през деня, но не и студено, защото всичко около мен излъчва събраната през деня топлина. Улиците са пусти, мога да чуя стъпките си дори на големите булеварди. Няма ги тълпите, в които се блъскам, добрите хора спят в къщите си. Аз не вписвам там, разбира се, нищо ново. Светлините на града осветяват само контурите му и всичко изглежда различно. Някак изчистено от хилядите дребни дразнещи детайли, които виждам на ярката слънчева светлина. И аз си имам една странна, леко подобрена реалност. Поне за нощта.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Пустинна празнота... Тълпи от невидими хора бродят устремено към невидимите си дела, запушват артериите на града като напластен холестерол в сърцето на болно тяло, а небето се опитва да избяга от всички тях, опитва се да се скрие, да замине, да бъде някъде другаде.
И никой не забелязва избледнелите цветове, никой не вижда сивата ръжда, стелеща се отгоре, никой не чува как пеят птиците в парка... Те са си там, небето е там, дъждът не спира да мокри и да съживява, но за съжаление невидимите хора са някъде другаде. А денят и нощтта не спират да се сменят с рутината на милиарди години опит, гледат цялата тая суета и се подсмихват, защото знаят, че и това ще отмине, както толкова пъти се е случвало досега...
И никой не забелязва избледнелите цветове, никой не вижда сивата ръжда, стелеща се отгоре, никой не чува как пеят птиците в парка... Те са си там, небето е там, дъждът не спира да мокри и да съживява, но за съжаление невидимите хора са някъде другаде. А денят и нощтта не спират да се сменят с рутината на милиарди години опит, гледат цялата тая суета и се подсмихват, защото знаят, че и това ще отмине, както толкова пъти се е случвало досега...
късен летен следобед, спокойствие, ако си в правилната къща се получава едно разкошно червено сияние което залива коридора кухнята, отразява с в стените и всичко става страшно красиво, светлината е много, много специфична, виждала съм го на няколко места, включително в хола на Xell, но най-яркото усещане е от стария ми апартамент в Изток...ееех носталгия, хлип ;(
ех, Морви, Морвииии, ма съгласна де ;р
ех, Морви, Морвииии, ма съгласна де ;р
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*
Брех де го виде па тва?
Привечер. Шума от задръстването заглъхва с изтеглянето на към Обеля на последните кретени на които са им дали книжка и не съм им прерязали жиците на клаксоните, а защо не и гърлата. От съседите ухае на манджи, някой пържи рибка ссскъпоценнни наблизо. Може и от съседния блок да е, с тоя ветрове тука е трудно да се познае. Умората от работния ден се превръща в равнодушно зяпане в монитора...
Привечер. Шума от задръстването заглъхва с изтеглянето на към Обеля на последните кретени на които са им дали книжка и не съм им прерязали жиците на клаксоните, а защо не и гърлата. От съседите ухае на манджи, някой пържи рибка ссскъпоценнни наблизо. Може и от съседния блок да е, с тоя ветрове тука е трудно да се познае. Умората от работния ден се превръща в равнодушно зяпане в монитора...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- JaimeLannister
- Forsaken
ахам
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- JaimeLannister
- Forsaken
Аз съм била, но на село, където не ме е страх, защото... просто няма от какво да ме е страх там.
А и никога не съм била съвсем сама в тъмното. Винаги с приятели сме си палили огън
(леко незаконно е, знам) и сме си разказвали истории. Спомням си една, от която ме хващаше тих ужас и ми се разтреперваха крайниците
. Много реалистично звучеше в обстановката, в която се намирахме обикновено.
А и никога не съм била съвсем сама в тъмното. Винаги с приятели сме си палили огън

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Amos Trask
- Aes Sedai
And it's somehow exciting... the heartbeat, the fear, the thrill... oh my goodness
run, run...
it's a fat
male in heat with a shaved butt and a lascivious regard...

Last edited by Elayne on Tue May 10, 2005 12:34 am, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- JaimeLannister