Денонощието

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Sun May 08, 2005 4:05 pm

Elayne, ако иде реч за филма, не съм го гледал ;)
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Sun May 08, 2005 5:15 pm

Преди лятна буря, небето почти е паднало на земята, а въздухът сякаш се тресе в очакване на дъжда, който ще го освежи. Едно безкрайно поле цъфнала рапица, която сияе като слънце сред мрака и първите едри капки започват да падат.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun May 08, 2005 10:52 pm

Летните нощи. Когато вече не е такава жега, като през деня, но не и студено, защото всичко около мен излъчва събраната през деня топлина. Улиците са пусти, мога да чуя стъпките си дори на големите булеварди. Няма ги тълпите, в които се блъскам, добрите хора спят в къщите си. Аз не вписвам там, разбира се, нищо ново. Светлините на града осветяват само контурите му и всичко изглежда различно. Някак изчистено от хилядите дребни дразнещи детайли, които виждам на ярката слънчева светлина. И аз си имам една странна, леко подобрена реалност. Поне за нощта.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun May 08, 2005 11:24 pm

Пустинна празнота... Тълпи от невидими хора бродят устремено към невидимите си дела, запушват артериите на града като напластен холестерол в сърцето на болно тяло, а небето се опитва да избяга от всички тях, опитва се да се скрие, да замине, да бъде някъде другаде.
И никой не забелязва избледнелите цветове, никой не вижда сивата ръжда, стелеща се отгоре, никой не чува как пеят птиците в парка... Те са си там, небето е там, дъждът не спира да мокри и да съживява, но за съжаление невидимите хора са някъде другаде. А денят и нощтта не спират да се сменят с рутината на милиарди години опит, гледат цялата тая суета и се подсмихват, защото знаят, че и това ще отмине, както толкова пъти се е случвало досега...
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Moiraine
Paragon

Post by Moiraine » Mon May 09, 2005 3:55 pm

късен летен следобед, спокойствие, ако си в правилната къща се получава едно разкошно червено сияние което залива коридора кухнята, отразява с в стените и всичко става страшно красиво, светлината е много, много специфична, виждала съм го на няколко места, включително в хола на Xell, но най-яркото усещане е от стария ми апартамент в Изток...ееех носталгия, хлип ;(

ех, Морви, Морвииии, ма съгласна де ;р
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon May 09, 2005 9:15 pm

Брех де го виде па тва?

Привечер. Шума от задръстването заглъхва с изтеглянето на към Обеля на последните кретени на които са им дали книжка и не съм им прерязали жиците на клаксоните, а защо не и гърлата. От съседите ухае на манджи, някой пържи рибка ссскъпоценнни наблизо. Може и от съседния блок да е, с тоя ветрове тука е трудно да се познае. Умората от работния ден се превръща в равнодушно зяпане в монитора...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon May 09, 2005 9:40 pm

Били ли сте през нощта в гората?
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon May 09, 2005 11:34 pm

ахам
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon May 09, 2005 11:42 pm

Бе, знам, че го обръщам на чат, ама- как беше?
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

AND NOW IS FOREVER..."

Image

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon May 09, 2005 11:45 pm

Ми... кратко, бързах да се измъкна:Р
Зависи, ако си свикнал сигурно е хубаво, но нормалните градски хора ги хваща паниката:)
I don't wanna die

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon May 09, 2005 11:53 pm

Аз съм била, но на село, където не ме е страх, защото... просто няма от какво да ме е страх там.

А и никога не съм била съвсем сама в тъмното. Винаги с приятели сме си палили огън :oops: (леко незаконно е, знам) и сме си разказвали истории. Спомням си една, от която ме хващаше тих ужас и ми се разтреперваха крайниците :P. Много реалистично звучеше в обстановката, в която се намирахме обикновено.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Mon May 09, 2005 11:57 pm

I have a phobia that someone's always there... fear of the dark... fear of the dark! :twisted:
:shark:
Feel the summer!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue May 10, 2005 12:13 am

And it's somehow exciting... the heartbeat, the fear, the thrill... oh my goodness :shock: run, run... :shock: it's a fat :shock: male in heat with a shaved butt and a lascivious regard...
Last edited by Elayne on Tue May 10, 2005 12:34 am, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue May 10, 2005 12:18 am

And then suddenly somebody turns on the light, shakes your shoulders and pulls your toe away from the electricity plug...
I don't wanna die

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Tue May 10, 2005 9:27 am

Ехоооо!
Я се успокойте...
Мене едно време много ме влечеше да бродя по горите. Правех си собствено проучване...
Мне, всъщност бях изпаднал депресеар дето се чуди какво да прави...
Ама си струваше бих казал, поне ми останаха хубави спомени, макар тогава да не беше особено приятно...

AND NOW IS FOREVER..."

Image