не някаква симулация на голям,но безличен свят какъвто е моровинда приемерно
ми на тази основа в 2-ката просто бледнее историята така и не я схванах много много (някой да е открил намек от логика в действията на бабето !?)
НО най-комичното за мен си беше ,че най-мощния сит си го заклах без проблеми просто отиваш и го налагаш с меча а той уж изклал сумати джедаи и поглъщал светове и там квото си правят лошити сити
поне да бяха измислил някаква "ахилесова пета" с помоща на която да създадът усещането за давид побеждаващт голиат , поне малко да се запази фабулата ,а то направо комично си беше въпросния лошковец неможе да ми отлепи(ама грам) а героите пускат реплики от типа "ААААа колко е силен! " "Повече немога да издържа!" и там някакви произволни стонове (и това всичко на фъл хп)
Самите герои които може да пресъидиниш към партито и те си бяха зле супер безлични единствено мандалор и тоя техника с искуствена ръка що годе радваха (и сляпата ситка си беше доста добър замистител на Бастила като се замисля) ,а отгоре на всичко един от героите беше чисто копие на карт (и визуално и като тип "лафове" дето ги пускаше)
незнам дали осъзнаваш но ти си точно такъв краен фен дето не понася критика и към всичко подхождаш преедубедено поне от 5те минути дето разглеждам раздела с игри останах с такова впечатление .armageddon wrote:Roland, wie от групата, на меко казано, крайните фенове на игри от сорта на недолюбваните от мен, особено с факта, че не търпите критика, на мен сте ми смешни. Като ви е приятно да ги играете, играйте ги, не съм казал да не го правите.
И поднясям извинения че се опитах да ви препоръчам нещо по добро.
Ще гледам да не се повтори.
половината ти мнение са от рода на :
това изобщо няма да му дам щанс и ще си настоявам че е ултра тъпо въпшреки че всички други твърдят обратното ......
макар с някои от нещата да съм съгласен
а относно критиката ти към БГ ,че бил много ограничен и искуствен в частност може да избираш само между крадците и боди ми да ти кажа и реалния живот понякога те поставя в ситуация когато нямаш много много възможности такаче не е кой знае каква загуба