RPG Reloaded ;)

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Armagedon4o
Commoner

Post by Armagedon4o » Sat Jun 17, 2006 9:44 pm

ЕМи аз тука изобщо нямах намерение да се регестрирам камо ли да поствам просто си разглеждах но като прочетох мнения от рода, че исотрията на КОТОР2 била по добра от 1-ницата просто ме хвърлиха в шок . Исотирята на Първия Котор е просото велика напълно в стила на СВ та и та дори и подобра от филмите (не съм им кой знае какъв фен от цялата работа само мечовете и дарт мол ги уважавам:mrgreen: ) някои я критикуват ,че била линейна ми голяма работа такава атмосфера и 30 минутни разговори с НПЦ-та компенсират всичко то дори специално за мен кефа от история вкарана в по-строги очертания е по-голям ,защото създава усещането за интерактивен филм където нито една "сцена" не е излишна а напрежението расте постoянно ,защото Котор е точно такъв много хубав интерактивен филм със запомнящи се герои(диалозите са си просто велики ) и някоя друга красиви гледка
не някаква симулация на голям,но безличен свят какъвто е моровинда приемерно

ми на тази основа в 2-ката просто бледнее историята така и не я схванах много много (някой да е открил намек от логика в действията на бабето !?)
НО най-комичното за мен си беше ,че най-мощния сит си го заклах без проблеми просто отиваш и го налагаш с меча а той уж изклал сумати джедаи и поглъщал светове и там квото си правят лошити сити
поне да бяха измислил някаква "ахилесова пета" с помоща на която да създадът усещането за давид побеждаващт голиат , поне малко да се запази фабулата ,а то направо комично си беше въпросния лошковец неможе да ми отлепи(ама грам) а героите пускат реплики от типа "ААААа колко е силен! " "Повече немога да издържа!" и там някакви произволни стонове (и това всичко на фъл хп)
Самите герои които може да пресъидиниш към партито и те си бяха зле супер безлични единствено мандалор и тоя техника с искуствена ръка що годе радваха (и сляпата ситка си беше доста добър замистител на Бастила като се замисля) ,а отгоре на всичко един от героите беше чисто копие на карт (и визуално и като тип "лафове" дето ги пускаше)

armageddon wrote:Roland, wie от групата, на меко казано, крайните фенове на игри от сорта на недолюбваните от мен, особено с факта, че не търпите критика, на мен сте ми смешни. Като ви е приятно да ги играете, играйте ги, не съм казал да не го правите.
И поднясям извинения че се опитах да ви препоръчам нещо по добро.
Ще гледам да не се повтори.
незнам дали осъзнаваш но ти си точно такъв краен фен дето не понася критика и към всичко подхождаш преедубедено поне от 5те минути дето разглеждам раздела с игри останах с такова впечатление .

половината ти мнение са от рода на :
това изобщо няма да му дам щанс и ще си настоявам че е ултра тъпо въпшреки че всички други твърдят обратното ......
макар с някои от нещата да съм съгласен

а относно критиката ти към БГ ,че бил много ограничен и искуствен в частност може да избираш само между крадците и боди ми да ти кажа и реалния живот понякога те поставя в ситуация когато нямаш много много възможности такаче не е кой знае каква загуба

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sat Jun 17, 2006 10:57 pm

Точно за BG2 не ми отваряй дума. На играта и признавам хубавите качества, но това което твърдя че е тъпо си е тъпо. Точно примера с Боди и Крадците е много хубав. Я сега кажи, ако аз искам да играя и съответно го правя с един Паладин който е с Lawful Good уклон по подразбиране и без право на обжалване ще се Join-на към крадците? Или към вампирката? След това, според правилата, би трябвало да съм автоматично Fallen. Добре поне че не бяха взели пример тогава от Oblivion и Morrowind, та да мога да се join-на да го видя :)

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sun Mar 04, 2007 9:52 pm

Викам тук да продължим темата за рпг-тата, да не спамим БГ темичката.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Armagedon4o
Commoner

Post by Armagedon4o » Mon Mar 05, 2007 8:47 pm

Corwin wrote:Викам тук да продължим темата за рпг-тата, да не спамим БГ темичката.
То аз вече си я оспамих ,че ми падна първа пред очите .