Spam and the City

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed May 09, 2007 1:51 pm

http://www.youtube.com/watch?v=CPRC4glk ... ed&search=

Ето и едно друго домино. А за програмирането ще пусна друга темичка, да не промиваме мозъци...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed May 09, 2007 2:01 pm

You're welcome, и без това ми е скучно, а навремето бях доста луднал по регексповете, даже статия писах ;р И Роумър ще помогне :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed May 09, 2007 2:06 pm

Уф, Мор ме изпревари... Мда, пускайте тема ли ще е, к'во ще е... да се разсея малко, че тука в бачкането... ааааааааааааа.. СТИГА JAVAAAAAAA!
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed May 09, 2007 3:28 pm

Corwin wrote:http://www.youtube.com/watch?v=CPRC4glk ... ed&search=

Ето и едно друго домино.
Това е гениално :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed May 09, 2007 4:29 pm

В един български град, в един парк, на оградата на една зоологическа градина, на един служебен вход...
Spoiler: show
Image
А на всичкото отгоре обектът под никаква въоръжена охрана не беше - освен ако не броим един ягуар с много силни мускули на пикочния мехур миналата година и един ядосан женски бизон тази година - но бизонката си пазеше само своята клетка.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Wed May 09, 2007 5:33 pm

For Futurama fans:
The best of Dr. Zoidberg:
http://www.youtube.com/watch?v=xa7QxRM7-ZU

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 10, 2007 1:05 am

Поздрав за БаЙа: http://www.metacafe.com/watch/522958/pit_bull_vs_bull/

Страшничко, но пък животното е смело.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 10, 2007 8:57 am

Borizmeiko wrote:For Futurama fans:
The best of Dr. Zoidberg:
http://www.youtube.com/watch?v=xa7QxRM7-ZU
Футурама рулз ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu May 10, 2007 1:12 pm

shayhiri wrote:Поздрав за БаЙа: http://www.metacafe.com/watch/522958/pit_bull_vs_bull/

Страшничко, но пък животното е смело.
Шейхири, много ти се моля - никога повече не пускай такива клипове!! Или, ако някой има нещо против моите възражения, поздравявай него! :evil:
Мерси за поздрава, но си избрал най-непрепоръчителният вид клипове, поне за мен!!! Заради такова нещо мога да убия човек без никакво огризение на съвеста!!! :evil: И не напразно живея в единственият испански (поне за сега) град където няма корридас и дори гледат как да ги забранят! :?
Горкият бик и нещастното куче! Съжалявам но дори не го почнах, когато видях за какво става дума!!! Да ми паднеше и собственикът му както съм озлобено-разярена днес!!! :evil:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 10, 2007 1:27 pm

Ми доколкото разбрах кучето точно спасява собственика си от бика, жертвайки собствения си живот. Можеше да се очаква, че гледаш на коридата точно както и аз. :) (Само дето на мен все пак малко ми е жал и за хората дето ги изкормват.) И се радвам, че си запазила възгледите си и там.

Имаш ли представа какво е общото гледище? Все пак това е традиция и "национален спорт"? Или като с чалгата у нас: 70% й се кефят безусловно, 10% - с угризения, 10% - тайно или донякъде и 10% им се повдига като я чуят.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu May 10, 2007 2:19 pm

Шейхири, ако тоя сульо не беше там, на кучето нямаше да му се наложи да го спасява!! :evil: Който не иска да се пърли, ми да не готви!! :roll:
А и това че е национален празник е абсолютно кухо и доказано за неправилно твърдение! Колкото и да пише че Бронзовата ера и бля бля, корридас започват да се правят чак в 18 век! Та аре моля ти се - да им имах и скапаната фиеста насионал! :evil:
Има един припев който винаги скандират по манифестациите против корридас който си е много показателен: El asesinato y la tortura, ni son arte, ni cultura!! (Убийствата и измъчването, не са нито изкувство, нито култура!)
И не е въпрос да си запазвам възгледите, въпроса на малко култуpа и възпитание е. Че тук и най-тъпата лейка преритва за някакво си възпитание и култура, а после ходи да се перчи и всички да я/го гледат - и къде? - на пласа де торос!! Тааа, мани, и ние сме Испанистан тука!!! :wink:
Определено, тук нараства номера на хората против!!! Но докато има демокрация за всички - включително и за кухите лейки - се налага да търпим тъпи изказвания от рода: "Аууууу, искат да забраним националният ни празник!!! Предатели на родината си!!". И подобни бисерчета!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 10, 2007 2:32 pm

Това и очаквах, благодаря за погледа отвътре. :)

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Thu May 10, 2007 3:19 pm

Ъв търтълс енд кетс...
http://trinixy.ru/2007/05/10/cherpashka ... 53_mb.html
Elves dig rocket launchers.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 10, 2007 5:20 pm

:lol: Най-бавното срещу най-бързото животно. И не се отказва, гадината. Роден коткоубиец. Знаете ли как мръсно хапят? (Котешки опашки, в случая.)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu May 10, 2007 5:29 pm

Е нема па да спиш :mrgreen:
This is it. Ground zero.