Spam and the City

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed May 09, 2007 1:51 pm

http://www.youtube.com/watch?v=CPRC4glk ... ed&search=

Ето и едно друго домино. А за програмирането ще пусна друга темичка, да не промиваме мозъци...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed May 09, 2007 2:01 pm

You're welcome, и без това ми е скучно, а навремето бях доста луднал по регексповете, даже статия писах ;р И Роумър ще помогне :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed May 09, 2007 2:06 pm

Уф, Мор ме изпревари... Мда, пускайте тема ли ще е, к'во ще е... да се разсея малко, че тука в бачкането... ааааааааааааа.. СТИГА JAVAAAAAAA!
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed May 09, 2007 3:28 pm

Corwin wrote:http://www.youtube.com/watch?v=CPRC4glk ... ed&search=

Ето и едно друго домино.
Това е гениално :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed May 09, 2007 4:29 pm

В един български град, в един парк, на оградата на една зоологическа градина, на един служебен вход...
Spoiler: show
Image
А на всичкото отгоре обектът под никаква въоръжена охрана не беше - освен ако не броим един ягуар с много силни мускули на пикочния мехур миналата година и един ядосан женски бизон тази година - но бизонката си пазеше само своята клетка.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Wed May 09, 2007 5:33 pm

For Futurama fans:
The best of Dr. Zoidberg:
http://www.youtube.com/watch?v=xa7QxRM7-ZU

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 10, 2007 1:05 am

Поздрав за БаЙа: http://www.metacafe.com/watch/522958/pit_bull_vs_bull/

Страшничко, но пък животното е смело.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 10, 2007 8:57 am

Borizmeiko wrote:For Futurama fans:
The best of Dr. Zoidberg:
http://www.youtube.com/watch?v=xa7QxRM7-ZU
Футурама рулз ;)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu May 10, 2007 1:12 pm

shayhiri wrote:Поздрав за БаЙа: http://www.metacafe.com/watch/522958/pit_bull_vs_bull/

Страшничко, но пък животното е смело.
Шейхири, много ти се моля - никога повече не пускай такива клипове!! Или, ако някой има нещо против моите възражения, поздравявай него! :evil:
Мерси за поздрава, но си избрал най-непрепоръчителният вид клипове, поне за мен!!! Заради такова нещо мога да убия човек без никакво огризение на съвеста!!! :evil: И не напразно живея в единственият испански (поне за сега) град където няма корридас и дори гледат как да ги забранят! :?
Горкият бик и нещастното куче! Съжалявам но дори не го почнах, когато видях за какво става дума!!! Да ми паднеше и собственикът му както съм озлобено-разярена днес!!! :evil:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 10, 2007 1:27 pm

Ми доколкото разбрах кучето точно спасява собственика си от бика, жертвайки собствения си живот. Можеше да се очаква, че гледаш на коридата точно както и аз. :) (Само дето на мен все пак малко ми е жал и за хората дето ги изкормват.) И се радвам, че си запазила възгледите си и там.

Имаш ли представа какво е общото гледище? Все пак това е традиция и "национален спорт"? Или като с чалгата у нас: 70% й се кефят безусловно, 10% - с угризения, 10% - тайно или донякъде и 10% им се повдига като я чуят.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu May 10, 2007 2:19 pm

Шейхири, ако тоя сульо не беше там, на кучето нямаше да му се наложи да го спасява!! :evil: Който не иска да се пърли, ми да не готви!! :roll:
А и това че е национален празник е абсолютно кухо и доказано за неправилно твърдение! Колкото и да пише че Бронзовата ера и бля бля, корридас започват да се правят чак в 18 век! Та аре моля ти се - да им имах и скапаната фиеста насионал! :evil:
Има един припев който винаги скандират по манифестациите против корридас който си е много показателен: El asesinato y la tortura, ni son arte, ni cultura!! (Убийствата и измъчването, не са нито изкувство, нито култура!)
И не е въпрос да си запазвам възгледите, въпроса на малко култуpа и възпитание е. Че тук и най-тъпата лейка преритва за някакво си възпитание и култура, а после ходи да се перчи и всички да я/го гледат - и къде? - на пласа де торос!! Тааа, мани, и ние сме Испанистан тука!!! :wink:
Определено, тук нараства номера на хората против!!! Но докато има демокрация за всички - включително и за кухите лейки - се налага да търпим тъпи изказвания от рода: "Аууууу, искат да забраним националният ни празник!!! Предатели на родината си!!". И подобни бисерчета!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 10, 2007 2:32 pm

Това и очаквах, благодаря за погледа отвътре. :)

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Thu May 10, 2007 3:19 pm

Ъв търтълс енд кетс...
http://trinixy.ru/2007/05/10/cherpashka ... 53_mb.html
Elves dig rocket launchers.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 10, 2007 5:20 pm

:lol: Най-бавното срещу най-бързото животно. И не се отказва, гадината. Роден коткоубиец. Знаете ли как мръсно хапят? (Котешки опашки, в случая.)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu May 10, 2007 5:29 pm

Е нема па да спиш :mrgreen:
This is it. Ground zero.