Spam and the City
Moderator: Moridin
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
В един български град, в един парк, на оградата на една зоологическа градина, на един служебен вход...
- Spoiler: show
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Borizmeiko
- Misting
Поздрав за БаЙа: http://www.metacafe.com/watch/522958/pit_bull_vs_bull/
Страшничко, но пък животното е смело.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Футурама рулзBorizmeiko wrote:For Futurama fans:
The best of Dr. Zoidberg:
http://www.youtube.com/watch?v=xa7QxRM7-ZU

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Шейхири, много ти се моля - никога повече не пускай такива клипове!! Или, ако някой има нещо против моите възражения, поздравявай него!shayhiri wrote:Поздрав за БаЙа: http://www.metacafe.com/watch/522958/pit_bull_vs_bull/

Мерси за поздрава, но си избрал най-непрепоръчителният вид клипове, поне за мен!!! Заради такова нещо мога да убия човек без никакво огризение на съвеста!!!

Горкият бик и нещастното куче! Съжалявам но дори не го почнах, когато видях за какво става дума!!! Да ми паднеше и собственикът му както съм озлобено-разярена днес!!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Ми доколкото разбрах кучето точно спасява собственика си от бика, жертвайки собствения си живот. Можеше да се очаква, че гледаш на коридата точно както и аз.
(Само дето на мен все пак малко ми е жал и за хората дето ги изкормват.) И се радвам, че си запазила възгледите си и там.
Имаш ли представа какво е общото гледище? Все пак това е традиция и "национален спорт"? Или като с чалгата у нас: 70% й се кефят безусловно, 10% - с угризения, 10% - тайно или донякъде и 10% им се повдига като я чуят.

Имаш ли представа какво е общото гледище? Все пак това е традиция и "национален спорт"? Или като с чалгата у нас: 70% й се кефят безусловно, 10% - с угризения, 10% - тайно или донякъде и 10% им се повдига като я чуят.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Шейхири, ако тоя сульо не беше там, на кучето нямаше да му се наложи да го спасява!!
Който не иска да се пърли, ми да не готви!!
А и това че е национален празник е абсолютно кухо и доказано за неправилно твърдение! Колкото и да пише че Бронзовата ера и бля бля, корридас започват да се правят чак в 18 век! Та аре моля ти се - да им имах и скапаната фиеста насионал!
Има един припев който винаги скандират по манифестациите против корридас който си е много показателен: El asesinato y la tortura, ni son arte, ni cultura!! (Убийствата и измъчването, не са нито изкувство, нито култура!)
И не е въпрос да си запазвам възгледите, въпроса на малко култуpа и възпитание е. Че тук и най-тъпата лейка преритва за някакво си възпитание и култура, а после ходи да се перчи и всички да я/го гледат - и къде? - на пласа де торос!! Тааа, мани, и ние сме Испанистан тука!!!
Определено, тук нараства номера на хората против!!! Но докато има демокрация за всички - включително и за кухите лейки - се налага да търпим тъпи изказвания от рода: "Аууууу, искат да забраним националният ни празник!!! Предатели на родината си!!". И подобни бисерчета!!

А и това че е национален празник е абсолютно кухо и доказано за неправилно твърдение! Колкото и да пише че Бронзовата ера и бля бля, корридас започват да се правят чак в 18 век! Та аре моля ти се - да им имах и скапаната фиеста насионал!

Има един припев който винаги скандират по манифестациите против корридас който си е много показателен: El asesinato y la tortura, ni son arte, ni cultura!! (Убийствата и измъчването, не са нито изкувство, нито култура!)
И не е въпрос да си запазвам възгледите, въпроса на малко култуpа и възпитание е. Че тук и най-тъпата лейка преритва за някакво си възпитание и култура, а после ходи да се перчи и всички да я/го гледат - и къде? - на пласа де торос!! Тааа, мани, и ние сме Испанистан тука!!!

Определено, тук нараства номера на хората против!!! Но докато има демокрация за всички - включително и за кухите лейки - се налага да търпим тъпи изказвания от рода: "Аууууу, искат да забраним националният ни празник!!! Предатели на родината си!!". И подобни бисерчета!!
Luxury is a matter of having options!!!
Това и очаквах, благодаря за погледа отвътре. 

Ъв търтълс енд кетс...
http://trinixy.ru/2007/05/10/cherpashka ... 53_mb.html
http://trinixy.ru/2007/05/10/cherpashka ... 53_mb.html
Elves dig rocket launchers.